Kantine

Går bättre och bättre att jobba på kantinan (matsalen) på tieto. Har lärt mig koka ägg och göra äggröra, har lyckats bra varje gång. Imorgon är det fredag och ända dagen som företaget äter varm mat till lunch. Var tydligen jag som var tvungen att bestämma vad det skulle bli. Men tillslut då våfflorna blev bortröstade av mig så tog vi pasta med någon sås till istället. Att göra våfflor till 40pers gör jag bara inte haha. Sen ska man även göra en beställning till nästa dag vilket jag inte kommer att lära mig tror jag. Stod bredvid en som gjorde en sån lista idag och läste, det första hon skriver är: salad rätt i bollen. Hon menade färdighackad sallad som man kan he rätt ner i skålen. Norskan här i Stavanger är inte lätt kan jag säga. Det är en blandning mellan skånska och danska i princip. Men man blir ganska van efter ett tag.

Fredag imorgon=helg. JA, för mig med! är ledig hela helgen och det ska bli så skönt. Imorgon åker jenny och emelie till oslo med jobbet och övernattar, alltså elixia (gymmet).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0